Contact: 020-5453380 ofmail naar: info@okleerplein.nl

Over ons

OK Leerplein: unieke samenwerking!

De samenwerking die tot het OK Leerplein heeft geleid, is in alle opzichten bijzonder te noemen. ExpertCollege is dé naam op het gebied van e-learning in de zorg. OK Visie is het platform voor de OK. Door samen te gaan in het OK Leerplein worden de kennis en kunde op beide gebieden, e-learning en de OK, efficiënt samengebracht.

OK Leerplein staat voor:

OK Leerplein maakt gebruikt van 20 jaar ervaring van ExpertCollege op het gebied van het ontwikkelen van e-learning voor de zorg. Dit zorgt voor e-learning van hoogstaande kwaliteit en de mogelijkheid om snel te anticiperen op de leerbehoefte van het werkveld. Er staat een internationaal team van ontwikkelaars, designers, zorgprofessionals voor u klaar!

OK Leerplein maakt gebruik van de kennis en ervaring van OK professionals die werkzaam zijn in het werkveld. Hierdoor is de inhoud van de e-learning modules praktisch en direct toe te passen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Naast generieke e-learning modules produceren wij ook e-learning op maat. E-learning die specifiek is voor uw afdeling en leerbehoefte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De bottom up-filosofie van OK Visie, voor en door de OK professionals, zorgt voor een zo goed mogelijke aansluiting op de dagelijkse OK-praktijk.

Met de e-Xpert Buddy app maakt u met een smartphone in een handomdraai zelf video’s en foto’s van handelingen, operatieprocedures en de werking van hoog-risico apparatuur die specifiek zijn voor uw operatieafdeling.

Wilt u zelf eigen inhoud toevoegen zoals een tag of tekst? Dit gebeurt via e-Xpert Support Studio op een desktop PC. Met Expert Video Editor (EVE) voegt u gemakkelijk interactieve menu-highlights en hyperlinks toe aan de video. Zo wordt iedere medewerker met specifieke kennis van een apparaat of procedure regisseur en producent van z’n eigen instructievideo.

De aangewezen moderators op uw afdeling beoordelen en redigeren de productie. Zodra zij tevreden zijn over de video wordt de video gepubliceerd en beschikbaar gesteld voor de discipline waar de video voor is geproduceerd. Totale controle over uw eigen instructievideo archief! Makkelijker kunnen we het niet maken…

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om medewerkers vrij te plannen om deze video’s te maken? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!


    Copyright OK Leerplein B.V. 2021

    Open Whatsapp
    Whatsapp met ons!
    Hebt u een vraag over OK Leerplein? Stuur ons een app-je...