Contact: 020-5453380 ofmail naar: info@okleerplein.nl

Hoe werkt OK Leerplein?

Hoe werkt OK Leerplein? OK Leerplein is eigenlijk de etalage van de online omgeving waar u straks de e-learning modules gaat maken. Op OK Leerplein vindt u ons aanbod aan e-learning en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de productie van nieuwe e-learning en leermethodieken. Schrijft u zich daarom in voor onze nieuwsbrief. De online omgeving waar u de e-learning kunt maken is in beheer van ExpertCollege. Zodra u of uw werkgever klant bij ons is geworden, wordt de online leeromgeving beschikbaar voor u.

Leerplatform

OK Leerplein is dus een leerplatform voor OK professionals en OK professionals in opleiding die hun kennisniveau willen verhogen met praktische – en direct toepasbare kennis en vaardigheden. Wij bieden u een compleet aanbod van e-learning per specialisme en ingreep. Voor operatieassistenten ontwikkelen we e-learning voor ieder specialisme en selecteren daarin de meest voorkomende ingrepen. Voor anesthesiemedewerkers en recoveryverpleegkundigen hanteren we een andere methodiek. Voor deze groep ontwikkelen we modules die onderdeel zijn van een orgaansysteem, anesthesietechniek of voorbehouden handeling.

We ontwikkelen ook e-learning op maat. Dat betekent dat we de volledige productie verzorgen en met u het traject van behoefteonderzoek tot implementatie doorlopen.

Hoe komt u in het bezit van de e-learning modules?

Dat hangt af van uw situatie. Als u in dienst bent bij een ziekenhuis of detacheringsbureau dan kunt u uw werkgever vragen om licenties bij ons aan te schaffen. Met deze licenties kunnen alle medewerkers op uw afdeling de e-learning modules maken die op dat moment beschikbaar zijn en die de komende maanden nog toegevoegd gaan worden. Onze e-learning modules zijn naadloos te integreren in ieder Leer Management Systeem (LMS), zodat uw voortgang en expertise geborgd zijn in uw eigen vertrouwde leeromgeving.

ZZP’ers

Collega’s die als ZZP’er werken kunnen binnenkort (vanaf eind mei) ook gebruik maken van onze diensten door losse modules aan te vragen. Deze modules genereren – na het behalen – een certificaat dat u zelf kunt uploaden in uw kwaliteitspaspoort of – register.

Interesse gekregen? Kijk dan eens rond op OK Leerplein wat we u op dit moment te bieden hebben en wat er op de planning staat om nog te gaan ontwikkelen. De komende maanden breiden we OK Leerplein verder uit met de meest voorkomende ingrepen, procedures en anesthesiologische principes. Mocht u idee├źn hebben voor een bepaald onderwerp dat nog niet in onze planning staat, laat het ons weten door een voorstel in te dienen.

We hopen dat we u enthousiast maken om leren en persoonlijke ontwikkeling leuk en laagdrempelig te maken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!


    Copyright OK Leerplein B.V. 2021

    Open Whatsapp
    Whatsapp met ons!
    Hebt u een vraag over OK Leerplein? Stuur ons een app-je...