Contact: 020-5453380 ofmail naar: info@okleerplein.nl

e-Xpert Buddy

e-Xpert Buddy: creƫer en beheer uw eigen videoplatform

Met de e-Xpert Buddy app maakt u met een smartphone in een handomdraai zelf video's en foto's van handelingen, operatieprocedures en de werking van hoog-risico apparatuur die specifiek zijn voor uw operatieafdeling.

Wilt u zelf eigen inhoud toevoegen zoals een tag of tekst? Dit gebeurt via e-Xpert Support Studio op een desktop PC. Met Expert Video Editor (EVE) voegt u gemakkelijk interactieve menu-highlights en hyperlinks toe aan de video. Zo wordt iedere medewerker met specifieke kennis van een apparaat of procedure regisseur en producent van z'n eigen instructievideo.

De aangewezen moderators op uw afdeling beoordelen en redigeren de productie. Zodra zij tevreden zijn over de video wordt de video gepubliceerd en beschikbaar gesteld voor de discipline waar de video voor is geproduceerd. Totale controle over uw eigen instructievideo archief! Makkelijker kunnen we het niet maken...

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om medewerkers vrij te plannen om deze video's te maken? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Copyright OK Leerplein B.V. 2021

Open Whatsapp
Whatsapp met ons!
Hebt u een vraag over OK Leerplein? Stuur ons een app-je...